Složení: 60% králičí maso s kostí, 20% srdce, plíce, ledvinky, 20% zelenina (mrkev a zelí nebo mrkev a petržel dle dostupnosti zeleniny)
100% králík 60% králičí maso, 25% chrupavky, 15% skelety
50% hovězí ořez, 30% sezónní zelenina, 20% krůtí skelet
Krůtí prsa, stehna a žaludky
Křepelčí maso, chrupavky a vnitřnosti
70% kuře celé mleté bez drobů a 30% sezónní zelenina (kombinace řepa a zelí nebo kombinace mrkev a zelí případně mrkev a petržel dle dostupnosti zeleniny)
50% kuře celé mleté , 50% neprané hovězí dršťky
Mleté kuřecí díly v potravinářské kvalitě včetně masa, kostí, chrupavek a kůží.
100% los- hrubomleté losí maso, vazy a tuk
mletý losos ořez s podílem kostí a ploutviček
75%mletý losos,25% sezónní zelenina (mrkev a zelí nebo mrkev a petržel)
70% losos ořez mletý a 30% hovězí neprané dršťky ...
30% hovězí ořez,20 % hovězí plíce, 20% hovězí chrupavka, 20% zelenina ( mrkev a zelí nebo mrkev a petržel), 10% losos
Nastavení