Nastavení
70% kuře celé mleté bez drobů a 30% sezónní zelenina (kombinace řepa a zelí nebo kombinace mrkev a zelí případně mrkev a petržel dle dostupnosti zeleniny)
50% kuře celé mleté , 50% neprané hovězí dršťky
špičky kuřecích křídel
Kuřecí prsní ořez s kostí a kůží
Kuřecí skelet s kůží
Mleté kuřecí díly v potravinářské kvalitě včetně masa, kostí, chrupavek a kůží.
kuřecí srdíčka v kvalitě pro lidskou spotřebu
mletý losos ořez s podílem kostí a ploutviček
75%mletý losos,25% sezónní zelenina (mrkev a zelí nebo mrkev a petržel)
70% losos ořez mletý a 30% hovězí neprané dršťky ...
30% hovězí ořez,20 % hovězí plíce, 20% hovězí chrupavka, 20% zelenina ( mrkev a zelí nebo mrkev a petržel), 10% losos
Nacházíte se na straně 4 z 7.