MASO - BARF, Strana 4
Řazení produktů
Výpis produktů
70% kachní díly a 30% sezónní zelenina ( červená řepa a zelí)
Kachní maso je dobrým zdrojem vysoce kvalitní bílkoviny a je snadno stravitelné. Běháky řadíme do chrupavek.
70% Mleté kachní díly v potravinářské kvalitě včetně chrupavek kostí a kůží, 15 % červená řepa a 15 % hovězí dršťky.
Řadíme do krmných kostí. Kachní maso je dobrým zdrojem vysoce kvalitní bílkoviny a je snadno stravitelné.
Mleté kachní díly v potravinářské kvalitě včetně chrupavek kostí a kůží.
Složení: 60% králičí maso s kostí, 20% srdce, plíce, ledvinky, 20% zelenina (mrkev a zelí nebo mrkev a petržel dle dostupnosti zeleniny)
