Nastavení
70% Mleté kachní díly v potravinářské kvalitě včetně chrupavek kostí a kůží, 15 % červená řepa a 15 % hovězí dršťky.
Řadíme do krmných kostí. Kachní maso je dobrým zdrojem vysoce kvalitní bílkoviny a je snadno stravitelné.
Mleté kachní díly v potravinářské kvalitě včetně chrupavek kostí a kůží.
100% klokan- směs klokaního masa
koňská svalovina
100% koňské maso mleté
100% konina- 25% koňský ořez, 15% chrupavky,20% vnitřnosti(plíce a srdce), 20% kosti,10% tuk, 10% zelenina
Složení: 60% králičí maso s kostí, 20% srdce, plíce, ledvinky, 20% zelenina (mrkev a zelí nebo mrkev a petržel dle dostupnosti zeleniny)
100% králík 60% králičí maso, 25% chrupavky, 15% skelety
50% hovězí ořez, 30% sezónní zelenina, 20% krůtí skelet
Krůtí prsa, stehna a žaludky
Nacházíte se na straně 4 z 8.