Kachní
Řazení produktů
Výpis produktů
50% kachní díly, 20% vepřové plíce, 20 % mrkev a 10 % jablko
70% kachní díly a 30% sezónní zelenina ( červená řepa a zelí)
Kachní maso je dobrým zdrojem vysoce kvalitní bílkoviny a je snadno stravitelné. Běháky řadíme do chrupavek.
70% Mleté kachní díly v potravinářské kvalitě včetně chrupavek kostí a kůží, 15 % červená řepa a 15 % hovězí dršťky.
Řadíme do krmných kostí. Kachní maso je dobrým zdrojem vysoce kvalitní bílkoviny a je snadno stravitelné.
Mleté kachní díly v potravinářské kvalitě včetně chrupavek kostí a kůží.
50 % kachní díly, 30 % sezónní zelenina (řepa nebo mrkev), 10 % vepřové plíce, 10 % losos
40 % hovězí ořez, 30% kachní skelet, 20% hovězí neprané dršťky a 10% vemeno.
Ovládací prvky výpisu
Kachní maso je významným zdrojem vitamínů, zejména skupiny B. Důležitý je především vitamín B12, vitamíny A, D a E jsou obsaženy v tukové tkáni a játrech. Obsahuje i minerální látky jako hořčík, vápník, železo, draslík, zinek a selen.
