Kosti z parmské šunky Fibula (Mini)

Kód: S4478
Značka: Santaniello
49 Kč / ks 42,61 Kč bez DPH
Skladem (15 ks)

Dvě syrové lýtkové kosti s chrupavkou a kousky masa z originální parmské šunky v BARF kvalitě.

 Tyto kosti jsou syrové, tepelně nezpracované v BARF kvalitě. Pochází z lýtkové masité kosti, mají podlouhlý tvar a obsahují kousky sušené parmské šunky (masa), kosti a chrupavku. Kosti jsou vakuově balené, proto si zachovávají plné aroma a díky šetrnému sušení a zrání pomocí organické mořské soli, jsou plné minerálů a neobsahují žádné konzervační látky. Délka cca 18 cm. Hmotnost kostí cca 110 g. Výrobce >> Santaniello.de.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Syrové kosti v BARF kvalitě, bez tepelného zpracování.
     
  • S obsahem organické mořské soli plné minerálních látek.
     
  • Velmi dlouhé a šetrné zrání 100 dní při teplotě 3 až 5 °C.
     
  • 12 měsíců sušení přirozeným mořským vzduchem.
     
  • Kompetentní výrobce, který rozumí přirozenému zdraví.

Lýtkové kosti z parmské šunky. Analytické složky: Hrubý protein 37 % / Hrubý tuk 14 % / Hrubý popel 38 % / Vlhkost 11 %. Zařazení dle legislativy: Krmná surovina pro psy.
 



Mořská sůl podporuje zdraví

Díky velmi dlouhému, šetrnému zrání a sušení pronikne mořská sůl svalovinou také do kostí. Organická mořská sůl z kostí parmské šunky tak doplňuje hodnotné minerální látky a širokou škálu stopových prvků, které právě v organické podobě umí organismus zvířat využít.
 



Hygiena kostí z parmské šunky

Výrobce kostí z parmské šunky pan Gordon Santaniello nechává všechny kosti z parmské šunky každé 3 měsíce kontrolovat na salmonellu, enterobakterie a aujeszkyho virus.
 



Upozornění ke krmení

  • Kosti doporučujeme krmit pod dohledem majitele zvířete.
     
  • Velikost kosti by měla být přizpůsobena velikosti psa.
     
  • Příliš velké množství zkonzumovaných kostí může vést k zácpě.
     


Skladování kostí

  • Při skladování v chladu a temnu vydrží nerozbalené kosti až 1 rok.
     
  • Při běžné pokojové teplotě vydrží zabalené kosti 4 až 6 měsíců.
     
  • Po vybalení z vakuového obalu zkonzumujte kosti do 2 dnů.
     

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: